Rolig dag med vännerna

Dagen började med ett Hatha-pass i Skanstull. Började på yoga i februari och går dit ungefär 2-3 gånger i månaden. Jag brukar variera mellan Hatha och Jivamuktiyoga. Hoppas på att en dag kunna stå på huvudet och göra andra avancerade saker från Ashtanga-yogan :).

Efter yogan träffade jag mina gamla klasskompisar som jag åt lunch med. Vi har inte träffats på flera år så det fanns mycket att prata om. Vi bokade biobiljetter till filmen Get out på Sergel. Tycker den ser intressant och bra ut utifrån trailern.

Annars har jag inte gjort så mycket mer än detta idag. Har funderat en del på mina bromsbelägg på bilen. De skulle behöva bytas ut. Märkte detta när jag nyligen bytte däck själv. Nästan bara plåt kvar på beläggen. Tänkte först att man kunde byta de själv men det verkar inte vara något för mig så har först kollat på Lasingoo och fått lite priser och sedan sökt lokala bilverkstäder och ringt ett företag nära mig i Vasastan.  Dem hade för tillfället 25% rabatt på arbetskostnaden så jag fick ett pris som var 500:- billigare än Lasingoos verkstäder :). Ibland kan det löna sig att söka själv… 😛

Här är länk till deras hemsida och här är länken till byta bromsbelägg hemsidan.

Önskar er en trevlig helg! Tack för mig!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *